Tu ce alegi pentru 2021?

2021 (2+0+2+1=5) Numărul 5 este un simbol al echilibrului și armoniei, al omului, dragostei, vieții și naturii, și are numeroase semnificații în religiile lumii, inclusiv în creștinism, dar și în astrologie, numerologie și tarot.

După un 2020 în care am învățat (încă o dată) totul se întâmplă cu un sens chiar dacă pe moment nu îl pot descifra, un an în care am trăit peste 80% din timp în casă cu băieții și cel mai important cu MINE, a fost anul în care am descoperit am nevoie de curaj fiu EU așa cum sunt mai ales din punct de vedere profesional. Daca lui Seinfeld i-a luat 4 ani își găsească audiența potrivită, mie mi-a luat 5 ani îmi găsesc drumul meu. simt DA, this is it! Asta este ce pot da eu mai departe oamenilor care ajung lucreze cu mine for their greater good!

În 2021 aleg :

îmi urmez muullltttt mai mult intuiția pentru stiu doar așa pot ajuta mai departe oamenii;

– fac sport mai mult pentru am realizat nu am avut o relație cu corpul meu până acum;

– fac lucrurile la timpul lor pentru doar așa exista progres și pot mișca energia. Totul are timpul lui! Pe măsură ce aman am observat “ceva” se schimba și câteodată gândesc “of ce bine era daca făceam/mergeam/sunam…..atunci”;

– fiu atentă la ce mănânc pentru prima dată în viața mea. Este ceva nou și greu câteodată pentru niciodată nu m-am gândit am voie doar 2 felii de pâine fară gluten sau dulciuri doar o dată pe săptămână sau deloc;

– fiu perseverentă cu ce îmi doresc până devine realitate. Aleg trăiesc în varianta trial and error decât aștept până când……orice.

Aleg aleg pe Mine!

fac lucruri noi!

spun Da tuturor oportunitătilor și Vieții! fiu atentă la ce gândesc și mai ales la ce spun! Cuvintele au energie și vreau materializez tot ce este mai frumos ptr mine!

aleg doar ce este bun ptr mine (pe toate planurile de la cărți, mâncare, haine, oameni, locuri, etc)!

înconjor de Oameni autentici și pasionați de ce fac!

călătoresc în interiorul meu și găsesc tot ce este mai frumos pot da mai departe și inspira oamenii din jurul meu!

călătoresc în lume (sper pot) în locuri noi!

întâlnesc o persoana pe care o admir cum este Lise Bourbeau sau Brene Brown (o decid și pun pe vision board)!

asociez și ajut persoane/business-uri care aduc plus valoare prin ce fac!

aleg acționez chiar daca nu stiu cum va ieși sau îmi este teamă!

Pentru acțiunea este cea care va face diferența în 2021!

zâmbesc cu gândul Viața este cel mai frumos cadou iar fiecare zi este neprețuită!

doresc tot ce este mai bun pentru fiecare dintre voi, bucurați de ce/cine doriți, fiți buni și blânzi cu voi, îndrăzniți visați big și faceți se întâmple tot ce doriți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *