Testimoniale

Mirela-Mateescu-portret

LIFE COACHING

”Nici nu știu cu ce sa încep, pentru că toate sunt importante”

Sunt Mirela, mama a doi pusti fabulosi de 11, respectiv 15 ani, iar in decursul ultimilor 3 ani am lucrat cu Andra atat pe plan professional (managementul companiei pentru care lucram a contractat seviciile Andrei in vederea cresterii performantelor echipei de vanzari), dar mai relevanta mi s-a parut colaborarea cu ea pe plan personal.

Nici nu stiu cu ce sa incep, pentru ca toate sunt importante: de la Andra am invatat sa tac mai mult si sa ascult/ sa observ, sa ma uit in interiorul meu si sa descopar ce e acolo, sa curat si sa vindec rani vechi…pe care nici nu le mai credeam deschise… M-a invatat sa incep sa ma iubesc, sa petrec timp cu mine si cu familia mea pentru ca asta nu ma face un om rau la birou, nici lenes… ci doar un om echilibrat.

Andra m-a ajutat sa trec peste despartirea de sotul meu si m-a invatat cum sa stau alaturi de copii mei si sa trecem impreuna prin asta, nu sa ascundem sub pres, sa trecem pur si simplu prin durere, ca e ok, ne ajuta sa fim mai bine maine. Andra m-a invatat ce inseamna sa mi descopar si sa imi cultiv autenticitatea, sa imi setez obiective, sa ma pretuiesc pe mine si timpul pentru mine, sa imi fiu suficienta… si cat de frumos o face: este blanda si calda, niciodata brutala sau intruziva, invita la self discovery prin intrebari simple care pana la final se dovedesc a fi stalpi de iluminat pe o autostrada catre cea mai frumoasa varianta a mea. Cred ca Dumnezeu a lasat in ea empatie cat pentru 100 de oameni, iar sedintele de coachig ghidate de ea sunt o relevatie de la momentul 1 pana la final.

Multumesc, Andra, pentru tot ce faci si mai ales pentru cum o faci! Iti sunt recunoscatoare pana la cer si inapoi!

Mirela Mateescu

Marketing Communications Manager at La Mama

CEO Vin Oriunde

GROUP COACHING

Cel mai mult am apreciat la colaborarea cu Andra faptul ca a fost alaturi de noi intr-un moment strategic pentru business, deschiderea, promptitudinea, implicarea si dorinta de a ajuta intr-un proces de schimbare.

Mariana Dogaru

Director Administrativ, CGR Transilvania

LIFE COACHING

”Am găsit rădăcina problemei și am acționat acolo.”

Am întâlnit-o pe Andra când eu ma confruntam cu un blocaj legat de locul de muncă, blocaj care își avea originea în ceva mai profund decât contextul de la serviciu.

Aveam nevoie de ordine în gânduri, de o perspectiva diferita, de o discuție cu un profesionist. A lucra cu ea fost mai mult decât a face coaching pentru ca experiență de viata și cunoștințele de psihologie fac diferența intre un coach bun și unul foarte bun. Iar Andra este un coach foarte bun.

Am găsit rădăcina problemei si am acționat acolo. Efectul a fost eliberator, pentru ca mi-a deschis și alte izvoare de energie blocate. Acum îmi este bine. Și dacă vreodată nu o sa-mi fie, o sa o întreb și pe Andra ce sa fac 🙂

elena-luca

Elena Luca

IBM

Atelier — Vision Board

Sunt deja o participanta fidela a seminariilor de inceput de an, pentru ca de fiecare data m-au organizat, aducandu-mi claritate si planul necesar pentru obiectivele propuse. Cert este ca de trei editii incoace, am bifat cu succes tot ce am scris in carnetel. Iar vision bordul sta la loc de cinste in biroul meu. MULTUMESC, Andra.

Mihaela Tudor

CEO
TUDOR Communications

Atelier — Vision Board

Pentru ca sunt indragostita de calatorii si experiente, workshopul Andrei m-a determinat sa imi vad viata ca o calatorie, m-a ajutat sa imi setez obiectivele pe termen scurt si lung si ceea este si mai important: sa setez date precise in atingerea lor. Atmosfera worshopurilor este una prietenoasa si relaxanta iar oamenii sunt deosebiti de creativi.

Loredana Vasilescu

Owner
Sweet Fly

Human-to-human

I want to mention the excellent preparation, quick
understanding of the case and therefore the ability to focus on the “hurting point” and the professional moderation and guidance through the session.

In addition I want to mention the helpful documentation and recommendations we got.

Iris Plantosar

Head of Group Human Resources,
FCC Austria Abfall Service AG

Atelier ”Vision Board”

”Caldă, empatică, pozitivă, pricepută, organizată, creativă”

Participarea la workshop-ul “Vision Board” a fost un exercitiu valoros pentru echipa Acorns. Participantii au explorat dorintele sufletului si mintii lor in alcatuirea tabloului de bord al viitorului lor si intrebari de coaching in a afla modalitati, resurse pe care le pot accesa in indeplinirea dorintelor lor. 

A fost o atmosfera calda, relaxata, ce a permis participantilor sa se deschida si sa simta ca timpul investit a fost cu folos, ba chiar ca au surprins lucruri pe care si-ar dori sa le faca si despre care au uitat sau le-au neglijat. S-au descoperit si unii pe ceilalti, si-au exersat rabdarea si priceperea in adresarea intrebarilor si primirea raspunsurilor, empatia, curajul, creativitatea. 

Prestanta Andrei Cruceanu a fost excelenta, introducand participantii, de la inceput, intr-o atmosfera relaxata care sa ii ajute sa se descopere. Abilitatile sale de coach profesionist i-au permis sa conduca intregul proces de descoperire a membrilor grupului si sa obtina, in cazul fiecaruia, momente “aha”, care speram vor face diferenta in existenta lor ulterioara. 

Calda, empatica, pozitiva, priceputa, organizata, creativa, toate acestea si multe altele sunt atu-uri care o reprezinta pe Andra Cruceanu, atu-uri care aduc valoare workshop-ului Vision Boards pe care il recomand pentru fiecare individ si fiecare echipa dornica de descoperire!

Valentina Secară
General Manager ACORNS

COACHING 1-to-1

”A pus laterna spre interior cum eu nu mai stiam sa o fac.”

O cunosc pe Andra de cand cochetam timid cu dorinta de a ma integra intr-un grup BNI si pot spune ca a fost o chimie de la prima vedere  ca de la femeie la femeie. Ea presedintele grupului, eu in zbaterea angajatului care vrea sa devina antreprenor.

Nu stiu altii cum sunt, dar eu la inceputul acestei perioade de Covid, am renuntat la stabilitatea de a fi angajata intr-o corporatie in care activam de 12 ani si am reusit sa integrez cu adevarat ce simteam de ani de zile, sa ma centrez pe a fi doar antreprenor alaturi de sotul meu in afacerea noastra. Am gandit-o cel putin 3 ani, am onorat cu finalizare toate scenariile posibile lansate de mintea mea insa pe cel pe care l-am trait nu l-am luat in calcul.Multi ar spune ca nu mi-am ales bine perioada insa cred cu tarie ca ea m-a ales totusi pe mine.

Intr-o zi scrolland pe Facebook vad o postare a Andrei in care isi propunea sa ajute cum stie ea cel mai bine sa faca asta, 4 persoane, pe sistemul primul venit, primul servit.

 

 

Fara sa ezit, lucru nespecific mie, care gandesc in exces fiecare actiune am fost Prima care s-a inscris.

Au urmat 4 sesiuni online, in care Andra a creat un cadru potrivit pentru constientizari, iar apoi in stilul ei care probabil nu va este necunoscut m-a insotit pe drumul spre mine de la EXTERIOR spre INTERIOR fara sa ma faca sa ma simt nicio clipa vulnerabila, rusinata sau cu o problema.

Am avut sentimentul de impreuna, de deschidere si pot sa spun ca a pus laterna spre interior cum eu nu mai stiam sa o fac,a actionat dupa cum i-am marturist si ei precum un GPS emotional. Cele 4 sedinte au fost o scurta calatorie a noastra in care am ras, ne-am confesat, am recunoscut, ne-am emotionat  si am vindecat dar mai ales am EU am invatat sa integrez Acum prin starea de prezenta.

Multumesc Andra cu recunostinta pentru acest minunat dar.

Raluca Iancu

Co-fondator Urban Events