andra-in-actiune

SERVICII PERSONALIZATE

Potrivite pentru situația ta

Serviciile se adresează atât companiilor, cât și indivizilor, și au un singur scop: să optimizăm performanța, în timp ce păstrăm echilibrul.

Human2Human

Program de evaluare și dezvoltare a echipelor

High-performance teams are essential to the way most organizations organize and carry out their work, resulting in superior performance, which translates into a significant competitive advantage.”
– 
Society for Human Resource Management, 2015

CE ESTE H2H?

H2H este o interventie umana in orice companie care isi valorizeaza oamenii si stie ca oamenii sunt cea mai importanta resursa pentru a avea succes. Programul este o radiografie 360° atat pe partea soft (puncte forte, puncte slabe, valori, s.a.) cat si pe partea hard (instrumente, KPI, s.a.) a unei companii.

CLIENȚI-ȚINTĂ

Companii care sunt de minim 3 ani pe piata, si care au inceput sa aiba profit, insa nu au o organizare interna pe nici un plan, iar lucrurile merg din inertie.

BENEFICII:

CÂND ARE SENS ACEST PROGRAM?

Life Transformational Coaching

Reconectarea cu propria persoană

PENTRU PROPRIA CALATORIE

BENEFICII

 • Imbunatatirea sanatatii mentale, emotionale, psihice
 • Descoperirea “de ce-ului” din spatele actiunilor (de ce faci ce faci?)
 • Echilibrarea energetica cu familia de origine
 • Imbunatatirea relatiilor cu membri familiei (si la locul de munca)
  Dezvoltarea autenticitatii
 • Cresterea rezilientei 

CÂND?

Atunci cand realizezi ca doar intorcandu-te la tine poti reusi, calatoria ta incepe.

Declansatorii pot fi diferiti printre care: mancat compulsiv, neintelegeri masive cu copilul (sau unul din copii daca aveti mai multi), nemultumiri legate de locul de munca, imposibilitatea de a spune nu. Indiferent de unde pornesti daca vrei ca transformarea sa fiu sustenabila si autentica, cel mai important proces este acela de vindecare. Vindecarea sufletului! Intelegerea profunda a ceea ce a fost si acceptarea pentru o ancorare constienta in prezent.

CLIENȚI-ȚINTĂ

Persoane care isi doresc sa se reconecteze cu ele insele

Mame care:

 • nu au o relatie sanatoasa cu copilul sau copiii
 • vor sa se reorienteze profesional
 • isi cauta vocatia

 

Femei care:

 • sunt in relatii toxice
 • se află cautarea feminitatii
 • nu se regasesc – nu (mai) stiu cine sunt

Vision Board

Cum ne atingem visele?

Viata nu vine cu instructiuni si majoritatea lucrurilor care (ni) se intampla se datoreaza faptului ca macar o data ne-am gandit la ele. Am pus o intentie in Univers. Altele insa au nevoie de un plan mai detaliat de actiune.

CE VOM FACE?

• lucram impreuna la descoperirea obiectivelor personale pe domeniile prioritare pentru fiecare (cariera, relatii, sanatate etc)
• cream un VISION BOARD cu cele mai indraznete visuri ale noastre, folosind imagini, culori, cuvinte cheie (veti avea la dispozitie toate materialele necesare)
• cu ajutorul unui instrument de coaching lucrezi in echipe pe unul din obiectivele alese pentru a afla perspective/solutii diferite.

Ce este un Vision Board? Il putem numi un panou al visurilor sau o viziune despre sine pentru anul ce urmeaza. Este o plansa pe care se lipesc imagini, citate, afirmatii, se deseneaza sau se noteaza anumite cuvinte legate de scopurile noastre pe termen scurt sau lung.

De ce metoda functioneaza mai bine decat alte strategii? Datorita energiei pe care o punem in crearea vision board-ului, claritatii pe care ne-o ofera legat de ce ne dorim, datorita puterii vizualizarii – vom avea o imagine pe care o vom vedea in fiecare zi si care ne va ajuta mintea, constienta si inconstienta, sa se concentreze pe atingerea obiectivelor.

Clienti tinta: persoane care stiu ce isi doresc dar nu neaparat CUM sa faca sa devina realitate visele lor

CE ESTE UN VISION BOARD?

 Il putem numi un panou al visurilor sau o viziune despre sine pentru anul ce urmeaza. Este o plansa pe care se lipesc imagini, citate, afirmatii, se deseneaza sau se noteaza anumite cuvinte legate de scopurile noastre pe termen scurt sau lung.

De ce metoda functioneaza mai bine decat alte strategii? Datorita energiei pe care o punem in crearea vision board-ului, claritatii pe care ne-o ofera legat de ce ne dorim, datorita puterii vizualizarii – vom avea o imagine pe care o vom vedea in fiecare zi si care ne va ajuta mintea, constienta si inconstienta, sa se concentreze pe atingerea obiectivelor.

Clienti tinta: persoane care stiu ce isi doresc dar nu neaparat CUM sa faca sa devina realitate visele lor

CLIENȚI-ȚINTĂ:

Persoane care stiu ce isi doresc dar nu neaparat CUM sa faca sa devina realitate visele lor.

Nirvana Yoga

Clase Personalizate

Deoarece fiecare din noi este unic — un mix de calitati, defecte, instincte si emotii diferite — avem nevoie de un program de terapie yoga adaptat nevoilor noastre.

Astfel, primesti toata sustinerea de care ai nevoie in lupta cu stresul si inveti practici pe care le poti face pe termen lung.

What I blog about

Ce spun clienții:

Cel mai mult am apreciat la colaborarea cu Andra faptul ca a fost alaturi de noi intr-un moment strategic pentru business, deschiderea, promptitudinea, implicarea si dorinta de a ajuta intr-un proces de schimbare.
Mariana Dogaru
Director Administrativ, CGR Transilvania
I want to mention the excellent preparation, quick understanding of the case and therefore the ability to focus on the “hurting point” and the professional moderation and guidance through the session. In addition I want to mention the helpful documentation and recommendations we got.
Iris Plantosar
Head of Group Human Resources at FCC Austria Abfall Service AG