Be true to yourself

Cautam mereu cate ceva. Simtim ca atunci cand vom fi…sau vom avea…ne va fi mai bine sau vom fi fericiti. Cand defapt cel mai important moment este chiar ACUM. Oameni vin si pleaca din viata noastra. Unii ne invata ceva (altii poate invata ei de la noi), altii revin dupa o perioada, altii nu revin deloc, apar alti oameni noi care repeta aceeasi ciclitate. Singurii care ramanem constanti in viata noastra – in afara de familie cu toate ca si aici este o dinamica – suntem chiar noi insine. Cel mai bun prieten sau prietena a noastra suntem chiar noi si cu toate astea ne focusam de cele mai multe ori in exterior. Sa cream relatii frumoase care sa dureze si sa ne alimenteze cu ceva ce avem nevoie sau credem ca ne lipseste: dragoste, afectiune, armonie, sau orice altceva.

Multi dintre noi cautam in exterior ce defapt nu ne putem oferi nici macar noi noua insine. De cate ori nu vorbim despre noi in moduri in care nu am vorbi poate niciodata de cel mai bun prieten(a). Sau facem pe dos de cum ne sfatuim prietenii. Ne este mult mai usor sa ii acompaniem pe altii cu afectiune, tandrete, cuvinte frumoase decat pe noi insine. Oricat ne-am stradui nu putem oferi ce nu avem! Cel putin nu intr-un mod sustenabil astfel incat sa ne fie si noua bine!

De fiecare data cand eu am fost bine cu mine cumva totul in exterior s-a asezat extraordinar de bine. Atunci cand nu am avut asteptari, viata m-a surprins placut. Si ca sa fiu bine este important pentru mine sa fiu conectata cu mine si pentru asta sa am focus pe ce stiu ca imi face bine: practicile de yoga, citit, alergat, stat cu mine in liniste, gatit dulciuri (mai rar), plimbat prin Bucuresti, calatorii.

Atunci cand ma simt ratacita in propria viata in loc sa caut raspunsurile in extern tot ce am de facut este sa ma reintorc la mine pentru ca intotdeauna am simtit cand ceva sau cineva nu este potrivit. Sa fiu disciplinata cu ce am de facut, sa invat sa spun ce am de spus, sa am mai mult curaj sa actionez, sa fiu mai curioasa si sa invat lucruri noi cat de des pot ca sa imi pot extinde perspectivele.

Stiu ca daca eu sunt bine si baietii mei/tatal meu vor fi bine, voi avea ce sa ofer oamenilor care apeleaza la mine pentru diverse provocari. Voi putea imprastia in jurul meu o stare de bine pentru ca cele mai sincere raspunsuri vin din interiorul meu. Doar sa ma ascult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *